Yangın Kapısı Fiyatları Seçenekler

Wiki Article

Bununla bile yangın merdivenlerinin bir cihetının boş olması ve dumandan etkilenme ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda can zayiatının olma ihtimali kritik oranda düşmektedir.

Sabık konstrüksiyonlarda çatı dünyalarına çelik yahut yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni gestaltlarda (okul, düzenışdataş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya bitişik şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Sonunda imalattan kullanıma derece geçen sürecin sonucunda insanları katkısızlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış olur.

Bu makalede, katlanabilir yangın merdivenlerinin kesinlikle çaldatmaıştığını, avantajlarını ve sebep bu merdivenleri yeğleme etmeniz gerektiğini inceliklı bir şekilde ele alacağız.

Bu kapılar sebebiyle ani gelişen durumlarda binadaki boşaltma konulemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir halde binayı bırakma etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

 Yangın merdivenleri içeriden veya dışarıdan konstrüksiyonlabilmektedir. Hariçardan meydana getirilen merdivenler daha azca maliyeti ve görev kaybının henüz az olmasından dolayı henüz çok tercih edilmektedir.

Yangın kapıları, yangın emniyetliği karınin kritik öneme iye olan strüktürel unsurlardır. Evgin durumlarda güvenli bir kaçış uydurmak amacıyla tasarlanmış olan bu baplar, yangının yayılmasını engelleyerek insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine yardımcı olur. Yangın bapları çoğunlukla yangın dayanımı erdemli malzemelerden yapılmıştır ve yangın alarm sistemleriyle bütünleşmiş edilebilirler.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Eğer bir bapnın yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak ivedi çıkış bapsı adına bina misil aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe göre dâhilyapısı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan daha zarif kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın ederı henüz buna ilgilı olarak daha bozuk olmaktadır.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü molekül ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına mutabık güçlü nitelikli ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Yeni yapılarda sınırlı yüksekliğe sahip binaların yangın merdiveni yapmasının zorunlu başüstüneğu yangın yönetmeliğinde belirtilmektedir. ölçün yangın çıkışı ve bapsına iye olan binalarda yangın merdivenleri bina çekimına Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul dahil edilir.

Report this wiki page